Onze diensten

Bij Marbl leveren wij verschillende diensten om het u als bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. Met de ervaring en expertise van Marbl versterkt u uw team en zorgt u ervoor dat de software van Odoo naadloos past bij uw bedrijf! Ontdek hieronder de verschillende diensten die Marbl u te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op

Analyse

De experts van Marbl kijken naar de stand van zaken binnen uw bedrijf. Er zal worden gekeken naar de groeimogelijkheden, de verbeterpunten en de kansen die er liggen. Past Odoo bij uw bedrijf? Waar gaat het mis binnen uw bedrijf? Wat zijn de verbeterpunten? Dit zijn allemaal vragen die onze experts voor u onder een vergrootglas gaan leggen om op die manier met een passend advies te komen. Neem gerust contact op bij interesse of vragen! 

Implementatie

Marbl verzorgt voor u de complete implementatie van Odoo. Van vooronderzoek, het overzetten van al uw data, de inrichting en vormgeving van uw nieuwe ERP-omgeving, trainingen aan uw personeel tot aan de uiteindelijke livegang van Odoo binnen uw bedrijf, alles wordt voor u door Marbl verzorgt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondersteuning

Maakt u al gebruik van Odoo binnen uw bedrijf, maar heeft u het idee dat u meer uit Odoo kan halen? Wij kunnen u de ondersteuning bieden om de inrichting te optimaliseren en op die manier er voor te zorgen dat u het maximale haalt uit Odoo. Interesse? Neem dan contact met ons op.