Financieel

Boekhouding

Met de boekhouding app van Odoo kunt u meer doen in minder tijd. Odoo Boekhouding bevat alle tijdbesparende tools die u nodigt heeft om uw bedrijf te laten groeien. Banksynchronisatie, beheer facturen en declaraties, facturatie, eenvoudig afletteren: alles is mogelijk met Odoo. 

Facturatie

Beheer contracten, ontwerp terugkerende facturen, creëer uurplanningen, ontvang sneller betalingen. Met de facturatie applicatie van Odoo zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt automatisch factureren op basis van verkooporders, leveringsbonnen, contracten of tijd en materiaal. Ook wordt u sneller betaald door online betalingen en automatische opvolging.

Declaraties

Beheer gemakkelijk alle declaraties van uw personeel. Het beheren van de dagelijkse declaraties van werknemers is nooit makkelijker geweest. Of het nu declaraties zijn voor zakenreizen, kantoorbenodigdheden of andere declaraties, alle bonnen en declaraties zijn toegankelijk vanuit het dashboard en maakt ze aan, keurt ze goed of af met een simpele klik.

Ondertekenen

Verstuur, teken en keur documenten goed. Met Odoo Onderteken verlaagt u de kosten door digitalisatie en tijdsbesparing en verminderd u de fouten door het elimineren van handmatige operaties.

Meer weten over de financiële modules van Odoo    Meer informatie