Inventaris & Productie

Voorraad

Maximaliseer uw magazijn efficiëntie met de Odoo Voorraad. Gebruik de meest efficiënte opslagmethode en verbeter al uw interne activiteiten. Gebruik heraanvulopdrachten en automatische offerteaanvragen om uw supply chain efficiënter dan ooit te maken. Of u nou doet aan drop-shopping, cross-docking of meerdere magazijnen moet beheren, met Odoo regelt u alles eenvoudig en efficiënt. 

Productie(MRP)

U hoeft niet langer meer al uw uren te registreren. U krijgt een nauwkeurige planning gebaseerd op werkelijke productietijden. Odoo Productie is de alles-in-een oplossing voor uw productie. MRP, Kwaliteit, Onderhoud en PLM zijn volledig geïntegreerd. 

Product Lifecycle Management(PLM)

Het efficiënt beheren van engineeringswijzigingen draait volledig om communicatie. Odoo PLM maakt gebruik van de kracht van een sociaal netwerk van een onderneming om u te efficiënter te helpen communiceren over meerdere afdelingen. Iedereen volgt alleen wat hij nodig heeft, goedkeuringen zijn eenvoudig en discussies over documenten zijn gecentraliseerd in realtime.

Inkoop

Eenvoudig beheer van leveranciers en inkooporders. Optimaliseer de wisselwerking tussen inkoop en voorraad met inkoopregels op basis van onder meer voorraad, logistieke regels, verkooporders en verwachte productieorders. Bepaal voor elk product apart hoe de voorraad wordt aangevuld. Importeer prijslijsten en referenties van leveranciers voor slimmere aankopen op basis van promoties, aantallen en speciale voorwaarden.

Meer weten over de Inventaris- en productiemodules van Odoo    Meer informatie