Personeelsbeheer

Werknemers

Centraliseer al uw HR-informatie met Odoo Werknemers. Alle belangrijke info van elke afdeling in één overzicht. Stel zelf in wie bepaalde informatie mag zien: alleen de HR-managers, of alle medewerkers. Ontvang meldingen voor nieuwe vakantie-aanvragen, toekenningsaanvragen, beoordelingen enz. 

Hou de gewerkte uren van uw werknemers bij en deel ze in per project, klant of taak.

Verlof

Houd de vakantiedagen bij van elke werknemer. Werknemers voeren hun verzoeken in, managers keuren ze goed en valideren, allemaal in een paar klikken. De agenda van elke werknemer is meteen bijgewerkt. Om georganiseerd te blijven en een makkelijke taakverdeling te hebben tijdens afwezigheden van collega's krijgen managers een compleet overzicht van wie aan- en afwezig is in hun team. U kunt met een enkele muisklik rapporten voor elke verlofaanvraag genereren, gespecificeerd op type aanvraag, werknemer, afdeling en zelfs het hele bedrijf. Statistieken uitdraaien over de verlofdagen van werknemers en toekomstige verlofdagen inplannen om ervoor te zorgen dat de productiviteit op het hoogste niveau gegarandeerd blijft.

Evaluaties

Onderhoud het motiverende proces binnen uw bedrijf door de prestaties van uw werknemers regelmatig te evalueren. Beoordeel regelmatig uw personele middelen ten voordele van uw mensen en uw organisatie, ongeacht of het een kleine of een grote onderneming is. Maak de juiste enquête om de antwoorden van uw werknemers te verzamelen.

Wagenpark

Met Odoo Wagenpark kunt u uw voertuigen, contracten, kosten, verzekeringen en opdrachten zonder problemen beheren. U hebt geen speciaal trackingsysteem voor bedrijfsauto's nodig - met de smartapp van Odoo kunt u uw wagenpark nauwlettend in de gaten houden met een paar simpele muisklikken. Beheer alles via onze gebruiksvriendelijke administratie - brandstof logboek, kosten en vele andere functies die nodig zijn voor het beheer van uw bedrijfsauto's. Houd toezicht op alle contracten voor uw voertuigen en ontvang een e-mail als contracten hun vervaldatum bereiken.

Meer weten over de personeelsmodules van Odoo    Meer informatie