Services

Project

Plan uw teams in op projecten terwijl u rekening houdt met vakanties van werknemers. Plan vooruit voor opkomende projecten met prognoses gebaseerd op vergelijkbare projecten en schat deadlines nauwkeuriger in. Vergelijk prognoses met echte urenstaten voor een toename in winstgevendheid. Verdeel uw project in hapklare taken en wijs ze toe aan uw team voor verbeterde samenwerking.

Tijdsregistratie

Of u nou een klein bedrijf runt, een freelance professional bent, of medewerkers aanstuurt op verschillende locaties: uw tools moeten net zo mobiel zijn als u bent. Log in en houd uw tijden bij vanaf ieder apparaat, waar u ook bent. Houd uw projecten onder controle en beheer werknemerstijden.

Planning

Odoo Planning helpt bij het focussen op de coördinatie, en zorgt er voor dat de organisatie van projecten met kinderlijk gemak kan worden uitgevoerd. Maak nieuwe diensten aan, (her-)wijs deze toe aan medewerkers met een enkele klik. Geef werknemers toegang tot hun plannen door middel van een persoonlijk portaal. Zo krijgen zij, naast een duidelijk overzicht van hun ingeplande diensten, de mogelijkheid om open of niet-toegewezen diensten op te nemen vanaf hun computer of mobiel apparaat.

Meer weten over de servicemodules van Odoo    Meer informatie