WooCommerce

Met WooCommerce bouwt u gemakkelijk en snel uw webshop. WooCommerce is de bekendste en beste open-source website plug-in waarmee u eenvoudig uw website omtovert in een echte, goed functionerende webshop. De mogelijkheden met WooCommerce zijn eindeloos en maakt het runnen van een webshop een stuk makkelijker.

Waarom WooCommerce?

WooCommerce heeft een aantal standaard functionaliteiten die ontzettend goed werken. Zo is het erg makkelijk gemakkelijk gemaakt om producten in te voeren, verschillende btw-tarieven toe te passen en aparte verzend- en factuur adressen te gebruiken. Daarnaast kunt u aanbiedingen, product categorieën en subcategorieën aanmaken. Ook is het mogelijk om leveringen aan het buitenland aan te bieden.

De plug-ins binnen WooCommerce maakt het echter nog makkelijker voor u. WooCommerce kent talloze plug-ins waarmee u enorm veel werk bespaart. Denk aan automatische facturering en bestelbonnen aanmaken, marketingverbetering, meerdere talen op uw pagina, het exporteren van CSV lijsten, het verhogen van het gebruiksgemak, product designer: alles wat u als webshop wilt kunt u met WooCommerce mogelijk maken .

Daarnaast kent WooCommerce ontzettend veel verschillende thema's waarmee u uw webshop helemaal aanpast naar eigen wensen. Van kleuren, stijl, indeling: alles is volledig naar wens aan te passen zodat het past bij uw webshop. 

WooCommerce levert u enorm veel voordelen. Het levert geld, bezoekers, bestellingen en een enorme tijdsbesparing op. Daarnaast ziet het er ontzettend mooi en professioneel uit en kunt u het gemakkelijk zelf onderhouden en aanpassen.