Website

Website

Odoo bevat een volledige website-builder waarmee u gemakkelijk uw website vormgeeft door middel van bouwblokken. Odoo geeft u slimme ontwerpvoorstellen en perfecte kleurencombinaties dor gebruik te maken van kunstmatig intelligente ontwerpen van Odoo. Zonder enige technische kennis bent u in staat om een uitstekend functionerende website te ontwerpen.

eCommerce

Met een geïntegreerd eCommerce-platform kunnen voorraad en verkopen eenvoudig bijgehouden worden via automatische voorraadaanpassingen en verslaggeving. Toegewijde klantportalen helpen klantgegevens georganiseerd te houden met trackingservices voor bestellingen en claims. Klanten kunnen vanaf één enkele locatie facturen en leveringsbonnen downloaden, en verwachte verzendingen volgen. Met Odoo eCommerce creëert u gemakkelijk productpagina’s 

Blogs

Met Odoo Blog hoeft u alleen maar te beginnen met schrijven; wij helpen u met de rest. Met supergebruiksvriendelijke drag & drop-mogelijkheden geeft u uw blog een aantrekkelijk out-of-the-box look die tevens mobiel-vriendelijk is. Uw blog is embedded op de Odoo-website en werkt dus perfect op mobiel, tablet en desktop.

eLearning

Odoo eLearning is het perfect Learning Management Systeem om community learning te promoten , kennis te delen en anderen te inspireren. Met het gratis Learning Management System  zet u gemakkelijk trainingen op voor uw werknemers of consumenten. 

Meer weten over de websitemodules van Odoo    Meer informatie